Skövde Skogsvård AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skövde och Skövde Skogsvård AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Skövde Skogsvård AB är ett av dem. Statusen för Skövde Skogsvård AB är att Bolaget är aktivt.

Skövde Skogsvård AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-05-04. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där bolaget finns i jobbar för att bolag som Skövde Skogsvård AB ska trivas.

Skövde Skogsvård AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Skövde så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med produkter och utföra tjänster inom lantbruk-, skogsbruk- och trädgårdsnäring och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skövde Skogsvård AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Skövde Skogsvård AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Skövde Skogsvård AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Skövde Skogsvård AB är Berg, Ulf Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Ulla Else-Marie som är född 1943 och har titeln Suppleant, Johansson, Inga-Lill Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Bokföringscentralen i Skövde AB som är född och har titeln Revisor, .

Skövde Skogsvård AB har 556569-6076 som sitt organisationsnummer.