Vårdpoolen Skaraborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556570-6750 är organisationsnummer för bolaget Vårdpoolen Skaraborg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vårdpoolen Skaraborg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som Vårdpoolen Skaraborg Aktiebolag finns i.

Vårdpoolen Skaraborg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1999-05-27 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vårdpoolen Skaraborg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Vårdpoolen Skaraborg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vårdpoolen Skaraborg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Vårdpoolen Skaraborg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0500-489210 eller genom brev på följande adress:
Odeng. 24, 521 43, Falköping

Bolaget skall bedriva uthyrning av vårdpersonal, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vårdpoolen Skaraborg Aktiebolag och det är Tholén, Carl Anders Fredrik som är född 1965 och har titeln VD, Tholén, Carl Anders Fredrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Alice Gullwor Susanna som är född 1967 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Bergman, Per Gustaf som är född 1946 och har titeln Huvudansvarigrevisor,