Byggnadsförvaltarna i Skaraborg AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skövde och Byggnadsförvaltarna i Skaraborg AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Byggnadsförvaltarna i Skaraborg AB är ett av dem. Statusen för Byggnadsförvaltarna i Skaraborg AB är att Bolaget är aktivt.

Byggnadsförvaltarna i Skaraborg AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-07-06. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där bolaget finns i jobbar för att bolag som Byggnadsförvaltarna i Skaraborg AB ska trivas.

Byggnadsförvaltarna i Skaraborg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Skövde så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva teknisk och ekonomisk fastighetsförvaltning, tillhandahålla konsulttjänster vad gäller teknisk och ekonomisk fastighetsförvaltning samt svara som kommissionär för uppdragsgivare som önskar lägga ut egen eller delar av egen fastighetsförvaltning på entreprenad. Bolaget kommer också att bedriva medverka i utvecklingsarbete samt tillhandahålla utbildningstjänster inom området och därmed förenlig verksamhet såväl nationellt som internationellt. Utöver detta kommer handel med värdepapper att bedrivas.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Byggnadsförvaltarna i Skaraborg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Byggnadsförvaltarna i Skaraborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Byggnadsförvaltarna i Skaraborg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-413446.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Byggnadsförvaltarna i Skaraborg AB är Lindher, Jan Anders som är född 1953 och har titeln VD, Lindher, Jan Anders som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Björn Håkan Ingemar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindher, Johan Christoffer som är född 1983 och har titeln Suppleant, Jansson, Christer Allan som är född 1969 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Christer Jansson AB som är född och har titeln Revisor.

Byggnadsförvaltarna i Skaraborg AB har 556572-6055 som sitt organisationsnummer.