Bilhuset i Skövde AB

Västra Götalands län

Information

Bilhuset i Skövde AB är ett av många bolag som finns i Skövde. Det är nämligen den kommunen som Bilhuset i Skövde AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bilhuset i Skövde AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Bilhuset i Skövde AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1999-08-24. Men sedan 1999-01-01 så har Bilhuset i Skövde AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kavelbrov. 14, 541 36, Skövde. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bilhuset i Skövde AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0500-414060.

Skövde arbetar för att bolag som Bilhuset i Skövde AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bilhuset i Skövde AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva försäljning av bil, båt och husvagnar samt auktionsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bilhuset i Skövde AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bilhuset i Skövde AB och det är följande personer, Nilsson, Stig Fredrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Kjell Roland Ingemar som är född 1953 och har titeln Suppleant, Danielsson, Per Anders Christian som är född 1956 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bilhuset i Skövde AB är 556575-0071.