Nestor i Skövde AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Nestor i Skövde AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Skövde här finns det många olika Aktiebolag. Nestor i Skövde AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Skövde jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Nestor i Skövde AB är momsregistrerat sedan2009-01-15 och har organisationsnummer 556577-3792.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-5844460 alternativt besöka eller skicka post till Nestor i Skövde AB på följande adress Lugna g. 2, 541 52, Skövde.

Nestor i Skövde AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2009-01-15.

I Nestor i Skövde AB så sitter följande personer i styrelsen: , Hedman, Linda Johanna som är född 1981 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet främst inom företags- ledning, marknads-, försäljnings- och organisationsfrågor, samt förvaltning av industrifastigheter och därmed förenlig verksamhet.