Stafett Reklambyrå Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556579-1935 är organisationsnummer för företaget Stafett Reklambyrå Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stafett Reklambyrå Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som Stafett Reklambyrå Aktiebolag finns i.

Stafett Reklambyrå Aktiebolag har varit registrerat sedan 1999-12-02 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stafett Reklambyrå Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-01.

Stafett Reklambyrå Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Stafett Reklambyrå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Stafett Reklambyrå Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0500-444660 eller genom brev på följande adress:
Kyrkog. 12, 541 30, Skövde

Bolaget skall bedriva verksamhet inom marknadsföring och reklam samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stafett Reklambyrå Aktiebolag och det är Stenberg, Mats Benny Oscar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Stålnacke, Börje Lennart Roger som är född 1958 och har titeln Suppleant, Williamsson, Eva-Britt Marianne som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,