Hyrcenter i Skövde AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skövde och Hyrcenter i Skövde AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hyrcenter i Skövde AB är ett av dem. Statusen för Hyrcenter i Skövde AB är att Bolaget är inaktivt.

Hyrcenter i Skövde AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-11-23. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hyrcenter i Skövde AB ska trivas.

I Skövde så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med byggmaskiner, transport- och personbilar samt uthyrning och leasing i anslutning härtill samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hyrcenter i Skövde AB inte är momsregistrerat.

Idag är Hyrcenter i Skövde AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Hyrcenter i Skövde AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-486070.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Hyrcenter i Skövde AB är Bengtsson, Erik Anders som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellberg, John Henrik som är född 1947 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Ikonen, Peter Mikael som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Hyrcenter i Skövde AB har 556579-5654 som sitt organisationsnummer.