B Steiring AB

Västra Götalands län

Information

556581-4851 är organisationsnummer för företaget B Steiring AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B Steiring AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som B Steiring AB finns i.

B Steiring AB har varit registrerat sedan 1999-12-08 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för B Steiring AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-18.

B Steiring AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för B Steiring AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med B Steiring AB så kan ni göra det på telefon genom 0500-412212 eller genom brev på följande adress:
Hertig Johans g. 17, 541 30, Skövde

Bolaget skall bedriva handel med kläder och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med B Steiring AB och det är Stejring, Ingrid Birgitta som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Stejring, Bengt Axel Herbert som är född 1955 och har titeln Suppleant, Hansson, Lisbeth Susanne som är född 1958 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,