Anloca Konsult AB

Västra Götalands län

Information

Anloca Konsult AB är ett av många företag som finns i Skövde. Det är nämligen den kommunen som Anloca Konsult AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Anloca Konsult AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-02-05.

Anloca Konsult AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2000-03-10. Men sedan 2004-02-05 så har Anloca Konsult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Käpplundav. 9 D, 541 40, Skövde. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Anloca Konsult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0500-430054.

Skövde arbetar för att företag som Anloca Konsult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Anloca Konsult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom exportinriktad marknadsföring och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Anloca Konsult AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Anloca Konsult AB och det är följande personer, Persson, Rolf Sören som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson Segell, Ulla Inger Charlotte som är född 1949 och har titeln Suppleant, Ahl, Nils Arne Tommy som är född 1945 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Anloca Konsult AB är 556586-7487.