Skövde Billackering AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva billackerings- och plåtslagerirörelse, förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Skövde Billackering AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Skövde så är Skövde Billackering AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Skövde arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Skövde och i Västra Götalands län. Redan 2000-05-04 så skapades Skövde Billackering AB och företaget är har F-skattsedel Skövde Billackering AB har haft det sedan 2000-07-19.

Skövde Billackering AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-07-19

556588-9473 är organisationsnummret för företaget som finns i Skövde.

Just nu är Skövde Billackering AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Skövde Billackering AB så går det att nå dem via telefon på 0500-486205 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Skövde Billackering AB är Lundgren, Kent Harald Flemming som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöholm, Viktor Christer Harry som är född 1959 och har titeln Suppleant, Williamsson, Eva-Britt Marianne som är född 1946 och har titeln Revisor, Lindén, Nils Börje Ingemar som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .