AB Gustafssons Blomsterodlingar

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns AB Gustafssons Blomsterodlingar. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Skövde här finns det många olika Aktiebolag. AB Gustafssons Blomsterodlingar tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Skövde jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

AB Gustafssons Blomsterodlingar är momsregistrerat sedan2001-01-16 och har organisationsnummer 556590-4520.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0500-433310 alternativt besöka eller skicka post till AB Gustafssons Blomsterodlingar på följande adress Skövdev. 57, 541 93, Skövde.

AB Gustafssons Blomsterodlingar är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-01-16.

I AB Gustafssons Blomsterodlingar så sitter följande personer i styrelsen: , , Engström, Nils Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva odling och försäljning av blommor och krukväxter samt idka handel med tillbehör för blomsterhandel och trädgårdsodling samt därmed förenlig verksamhet.