Ljunghems Verkstads AB

Västra Götalands län

Information

Ljunghems Verkstads AB är ett av många bolag som finns i Skövde. Det är nämligen den kommunen som Ljunghems Verkstads AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ljunghems Verkstads AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-02-16.

Ljunghems Verkstads AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2000-06-16. Men sedan 2001-02-16 så har Ljunghems Verkstads AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ljunghem Nya Vreten, 541 94, Skövde. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ljunghems Verkstads AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Skövde arbetar för att bolag som Ljunghems Verkstads AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ljunghems Verkstads AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, maskinuthyrning, personaluthyrning, fastighetsförvaltning, handel med aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ljunghems Verkstads AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ljunghems Verkstads AB och det är följande personer, Andersson, Bengt-Olof som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bengt Eric Axel som är född 1979 och har titeln Suppleant, Andersson, Kjell Gunnar som är född 1965 och har titeln Revisor, GA Revision i Mariestad AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ljunghems Verkstads AB är 556591-7928.