Terdo Ekonomi & data AB

Västra Götalands län

Information

556595-0242 är organisationsnummer för företaget Terdo Ekonomi & data AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Terdo Ekonomi & data AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som Terdo Ekonomi & data AB finns i.

Terdo Ekonomi & data AB har varit registrerat sedan 2000-07-13 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-01-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Terdo Ekonomi & data AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-12-05.

Terdo Ekonomi & data AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Terdo Ekonomi & data AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Terdo Ekonomi & data AB så kan ni göra det på telefon genom 0500-445196 eller genom brev på följande adress:
Skiftesv. 12, 541 55, Skövde

Bolaget ska bedriva redovisningstjänster, företagsrådgivning, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Terdo Ekonomi & data AB och det är Larsson, Nils Tony Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson Levin, Eva Barbro Margareta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Hernström, Leif Anders som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,