Nya Skövdebuss AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skövde och Nya Skövdebuss AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Nya Skövdebuss AB är ett av dem. Statusen för Nya Skövdebuss AB är att Bolaget är aktivt.

Nya Skövdebuss AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-10-24. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där företaget finns i jobbar för att företag som Nya Skövdebuss AB ska trivas.

Nya Skövdebuss AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-14. I Skövde så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva busstrafik, turist- och beställningstrafik, linjetrafik, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nya Skövdebuss AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-08.

Idag är Nya Skövdebuss AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Nya Skövdebuss AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-435650.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Nya Skövdebuss AB är Holmberg, Kjell Axel som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ingren, Anita Christina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Lenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln Revisor, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor, .

Nya Skövdebuss AB har 556599-5338 som sitt organisationsnummer.