Agroleden AB

Västra Götalands län

Information

Agroleden AB är ett av många företag som finns i Skövde. Det är nämligen den kommunen som Agroleden AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Agroleden AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-02-16.

Agroleden AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2000-11-01. Men sedan 2001-02-16 så har Agroleden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Djursätra Storegården 4, 541 98, Värsås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Agroleden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Skövde arbetar för att företag som Agroleden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Agroleden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva lantbruk, entreprenadverksamhet företrädesvis inom nämnda område, handel med lantbruksförnödenheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Agroleden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Lars Gustav -Johansson, Lennart Göran.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Agroleden AB och det är följande personer, Johansson, Lennart Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Lars Gustav som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Österdal, Eva Monica som är född 1960 och har titeln Suppleant, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisor, Skytt, Stig Thomas som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Agroleden AB är 556599-5502.