Skövde Invest Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556600-0484 är organisationsnummer för verksamheten Skövde Invest Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skövde Invest Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som Skövde Invest Aktiebolag finns i.

Skövde Invest Aktiebolag har varit registrerat sedan 2000-11-10 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Skövde Invest Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Skövde Invest Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skövde Invest Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Skövde Invest Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0500-487505 eller genom brev på följande adress:
Skaraborgsg. 1, 541 50, Skövde

Bolaget skall inom sågverksbranschen, förvalta patent, märkesskydd och bedriva handel med sågverksmaskiner, samt bedriva handel med värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skövde Invest Aktiebolag och det är Johansson, Karl David Arne som är född 1952 och har titeln Likvidator, Torén, Lars-Erik Raymond som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,