Old-Rock Records Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556601-5482 är organisationsnummer för företaget Old-Rock Records Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Old-Rock Records Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som Old-Rock Records Aktiebolag finns i.

Old-Rock Records Aktiebolag har varit registrerat sedan 2000-12-07 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-01-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Old-Rock Records Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-01-02.

Old-Rock Records Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Old-Rock Records Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Old-Rock Records Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 073-9818235 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva försäljning av grammofonskivor, videoband, arrangera skivmässor, musikarrangemang samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Old-Rock Records Aktiebolag och det är Hellgren, Anita Helena som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellgren, Karl Rolf Donald som är född 1964 och har titeln Suppleant, Lindell, Set Thomas som är född 1950 och har titeln Revisor, Företagsrevision Syd AB som är född och har titeln Revisor,