Skogsmyran AB

Västra Götalands län

Information

556601-9864 är organisationsnummer för verksamheten Skogsmyran AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skogsmyran AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som Skogsmyran AB finns i.

Skogsmyran AB har varit registrerat sedan 2000-12-07 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-05-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skogsmyran AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-09-21.

Skogsmyran AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skogsmyran AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ahlrik, Bengt Olof -Friberg, Roy Lars-Åke

Vill ni komma i kontakt med Skogsmyran AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8411340 eller genom brev på följande adress:
Slalomv. 12, 541 33, Skövde

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter och handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skogsmyran AB och det är Ahlrik, Bengt Olof som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Friberg, Roy Lars-Åke som är född 1949 och har titeln Suppleant, Lindén, Nils Börje Ingemar som är född 1946 och har titeln Revisor, Williamsson, Eva-Britt Marianne som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,