Skövde Bilservice AB

Västra Götalands län

Information

556606-6774 är organisationsnummer för företaget Skövde Bilservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skövde Bilservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som Skövde Bilservice AB finns i.

Skövde Bilservice AB har varit registrerat sedan 2001-02-12 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skövde Bilservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-05.

Skövde Bilservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skövde Bilservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Skövde Bilservice AB så kan ni göra det på telefon genom 0500-415150 eller genom brev på följande adress:
Bäckaskogsv. 19, 541 34, Skövde

Bolaget skall bedriva service och försäljning inom fordons- området, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skövde Bilservice AB och det är Lilliedahl, Pär Lars Anders som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellberg, Henrik Bo Tomas som är född 1963 och har titeln Suppleant, Williamsson, Eva-Britt Marianne som är född 1946 och har titeln Revisor, Söderlund, Saga Yvonne Harriet som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,