Vårlunda Aktiebolag (Ica Nära Tidan)

Västra Götalands län

Information

Vårlunda Aktiebolag (Ica Nära Tidan) är ett av många verksamheter som finns i Skövde. Det är nämligen den kommunen som Vårlunda Aktiebolag (Ica Nära Tidan) finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Vårlunda Aktiebolag (Ica Nära Tidan) är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-10-29.

Vårlunda Aktiebolag (Ica Nära Tidan) som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2001-04-20. Men sedan 2001-10-29 så har Vårlunda Aktiebolag (Ica Nära Tidan) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Vårlundav. 5, 549 31, Tidan. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vårlunda Aktiebolag (Ica Nära Tidan) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0500-470040.

Skövde arbetar för att verksamheter som Vårlunda Aktiebolag (Ica Nära Tidan) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Vårlunda Aktiebolag (Ica Nära Tidan). Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet som medlem i ICA Förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vårlunda Aktiebolag (Ica Nära Tidan) är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vårlunda Aktiebolag (Ica Nära Tidan) och det är följande personer, Fogelström, Peter Rickard Valdemar som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Lucia Josephine som är född 1968 och har titeln Suppleant, Lindgren, Åke Roland som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Vårlunda Aktiebolag (Ica Nära Tidan) är 556610-0557.