Asitis AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skövde och Asitis AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Asitis AB är ett av dem. Statusen för Asitis AB är att Bolaget är aktivt.

Asitis AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-06-18. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Asitis AB ska trivas.

Asitis AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-06. I Skövde så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utveckling, utbildning, marknadsföring och försäljning av programvaror och konsulttjänster, förvaltning av fastigheter och värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Asitis AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-25.

Idag är Asitis AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Asitis AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-412025.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Jonsson, Anders Göran -Koorp, Leif Henrik i förening med -Rickardsson, Sven Joakim Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Asitis AB är Jonasson, Ingi Vilhelm som är född 1966 och har titeln VD, Jonasson, Ingi Vilhelm som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Koorp, Leif Henrik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Erlingsson, Thordur som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Anders Göran som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Rickardsson, Sven Joakim som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamotRenström, Per-Erik Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Asitis AB har 556612-3880 som sitt organisationsnummer.