Christers Finmekaniska Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Christers Finmekaniska Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Skövde här finns det många olika Aktiebolag. Christers Finmekaniska Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Skövde jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Christers Finmekaniska Aktiebolag är momsregistrerat sedan2001-09-24 och har organisationsnummer 556614-1999.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-3155901 alternativt besöka eller skicka post till Christers Finmekaniska Aktiebolag på följande adress Industrig. 3, 541 57, Skövde.

Christers Finmekaniska Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-09-24.

I Christers Finmekaniska Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Karlsson, Leif Per-Olof som är född 1957 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva legoarbeten inom verkstadsindustrin innefattande svarvning, slipning och fräsning, samt därmed förenlig verksamhet.