Tjolles Måleri AB

Västra Götalands län

Information

556615-0362 är organisationsnummer för företaget Tjolles Måleri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tjolles Måleri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som Tjolles Måleri AB finns i.

Tjolles Måleri AB har varit registrerat sedan 2001-08-29 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-01-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tjolles Måleri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-01-07.

Tjolles Måleri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tjolles Måleri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tjolles Måleri AB så kan ni göra det på telefon genom 0500-430413 eller genom brev på följande adress:
Kapellv. 48, 541 47, Skövde

Bolaget skall bedriva verksamhet med målning- och tapetsering ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tjolles Måleri AB och det är Johansson, Lars-Olof som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lena Ros-Marie Louise som är född 1955 och har titeln Suppleant, Åström, Monica Margareta som är född 1951 och har titeln Revisor, Granli Revisionsbyrå i Åmål AB som är född och har titeln Revisor,