Skultorps Bensin & Service AB (Statoil)

Västra Götalands län

Information

Skultorps Bensin & Service AB (Statoil) är ett bolag som finns i Skövde. I Skultorps Bensin & Service AB (Statoil) finns det lite olika personer som är förknippade och det är .

Vill man kunna komma i kontakt med Skultorps Bensin & Service AB (Statoil) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Skultorps Bensin & Service AB (Statoil) på telefon 0500-433305.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva gatukök och kioskverksamhet med lott- och spelförsäljning, släp- och videouthyrning och paketförmedling samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Skultorps Bensin & Service AB (Statoil) av bolagstypen Aktiebolag.

Skultorps Bensin & Service AB (Statoil) är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Skövde arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Skultorps Bensin & Service AB (Statoil) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-12-24 och Skultorps Bensin & Service AB (Statoil) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-12-24.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Skultorps Bensin & Service AB (Statoil) så är det följande:
Uppgift om firmateckning saknas Bolaget saknar registrerad styrelse. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Skultorps Bensin & Service AB (Statoil) har 556617-3737 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.