UTREKO AB

Västra Götalands län

Information

UTREKO AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där UTREKO AB finns. I Skövde så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. UTREKO AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket UTREKO AB har haft sedan 2003-01-30. UTREKO AB har funnits sedan och 2003-01-30 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till UTREKO AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Linv. 8, 541 55, Skövde men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0500-434389.

Skövde arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är UTREKO AB Privat, ej börsnoterat.

UTREKO AB har idag 556620-8525 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för UTREKO AB

Bolaget skall bedriva organiserad individ- och ledarutveckling, arbetsområde utveckling, rekrytering, kompetens, arbetsmiljö samt även äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I UTREKO AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Granqvist, Marianne Kristina som är född 1945 och har titeln VD, Granqvist, Marianne Kristina som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Granqvist, Carl Torbjörn som är född 1946 och har titeln Suppleant, Danielsson, Per Anders Christian som är född 1956 och har titeln Revisor, .