Kilen Akut/utrednings- och behandlingshem AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skövde och Kilen Akut/utrednings- och behandlingshem AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Kilen Akut/utrednings- och behandlingshem AB är ett av dem. Statusen för Kilen Akut/utrednings- och behandlingshem AB är att Bolaget är aktivt.

Kilen Akut/utrednings- och behandlingshem AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-12-20. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kilen Akut/utrednings- och behandlingshem AB ska trivas.

Kilen Akut/utrednings- och behandlingshem AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-22. I Skövde så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva hem för vård och boende (tillståndspliktigt HVB). Verksamheten avser att ta emot ungdomar i åldern 13-18 år, med psykosociala problem. Ungdomarna placeras genom kommunernas socialtjänst i akuta situationer och då socialtjänsten önskar ett utredningsuppdrag. Ungdomarna kan också stanna för kortare behandlingsperioder och upp till ett år.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kilen Akut/utrednings- och behandlingshem AB inte är momsregistrerat.

Idag är Kilen Akut/utrednings- och behandlingshem AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Kilen Akut/utrednings- och behandlingshem AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0511-82293.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kilen Akut/utrednings- och behandlingshem AB är Larsson, Siv Margareta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Stefan Bengt Robert som är född 1971 och har titeln Suppleant, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Lenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor, .

Kilen Akut/utrednings- och behandlingshem AB har 556620-9549 som sitt organisationsnummer.