Rolf Tryckeri AB

Västra Götalands län

Information

Rolf Tryckeri AB är en verksamhet som finns i Skövde. I Rolf Tryckeri AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Westberg, Nils Magnus som är född 1970 och har titeln VD, Westberg, Nils Magnus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Patrik Stig-Eric som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Furhoff, Jens Olof som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Stefan Henrik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Sören Rune som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamotOlsson, Peter Jonas som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Renström, Per-Erik Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Rolf Tryckeri AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Rolf Tryckeri AB på telefon 0500-495900.

Bolaget skall bedriva tryckeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rolf Tryckeri AB av bolagstypen Aktiebolag.

Rolf Tryckeri AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Skövde arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Rolf Tryckeri AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-08-05 och Rolf Tryckeri AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-08-05.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rolf Tryckeri AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Furhoff, Jens Olof -Johansson, Stefan Henrik -Olsson, Peter Jonas -Westberg, Nils Magnus Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Rolf Tryckeri AB har 556623-3093 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.