Anders & Kent Trading Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skövde och Anders & Kent Trading Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Anders & Kent Trading Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Anders & Kent Trading Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Anders & Kent Trading Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2002-02-25. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där bolaget finns i jobbar för att bolag som Anders & Kent Trading Aktiebolag ska trivas.

Anders & Kent Trading Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-03-11. I Skövde så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva taxiverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också bedriva handel med bilar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anders & Kent Trading Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-03-11.

Idag är Anders & Kent Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Anders & Kent Trading Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9504801.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Anders & Kent Trading Aktiebolag är Andersson, John Anders Ingemar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Kent Charles Peter som är född 1965 och har titeln Suppleant, Karlstedt, Kjell Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Tegehall, Krister Rune William som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Tegehalls Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Anders & Kent Trading Aktiebolag har 556624-0429 som sitt organisationsnummer.