Svenska Effectum försäljnings AB

Västra Götalands län

Information

Svenska Effectum försäljnings AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där Svenska Effectum försäljnings AB finns. I Skövde så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Svenska Effectum försäljnings AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Svenska Effectum försäljnings AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Svenska Effectum försäljnings AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fabriksg. 10, 541 57, Skövde men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0500-774000.

Skövde arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Svenska Effectum försäljnings AB Privat, ej börsnoterat.

Svenska Effectum försäljnings AB har idag 556630-3052 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Svenska Effectum försäljnings AB

Bolaget skall bedriva försäljningav kemtekniska artiklar, industriförnödenheter samt profil- och presentreklam ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Svenska Effectum försäljnings AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Kent Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Anna-Lena Kristina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Åström, Monica Margareta som är född 1951 och har titeln Revisor, Granli Revisionsbyrå i Åmål AB som är född och har titeln Revisor, .