Eurocollect Specialinkasso Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Eurocollect Specialinkasso Aktiebolag är ett bolag som finns i Skövde. I Eurocollect Specialinkasso Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Halldén, Per Inge som är född 1955 och har titeln VD, Halldén, Per Inge som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Halldén, Christian Pierre Tony som är född 1982 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Eurocollect Specialinkasso Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Eurocollect Specialinkasso Aktiebolag på telefon 0500-471250.

Bolaget skall bedriva inkassoverksamhet samt förvalta fastigheter och värdehandlingar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Eurocollect Specialinkasso Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Eurocollect Specialinkasso Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Skövde arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Eurocollect Specialinkasso Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-06-19 och Eurocollect Specialinkasso Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-06-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Eurocollect Specialinkasso Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Eurocollect Specialinkasso Aktiebolag har 556634-6226 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.