Rydingstorp AB

Västra Götalands län

Information

556635-3503 är organisationsnummer för företaget Rydingstorp AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rydingstorp AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som Rydingstorp AB finns i.

Rydingstorp AB har varit registrerat sedan 2002-11-08 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rydingstorp AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-01.

Rydingstorp AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rydingstorp AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Rydingstorp AB så kan ni göra det på telefon genom 0500-422139 eller genom brev på följande adress:
Kungsryd Rydingstorp, 541 92, Skövde

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, konsultationer inom jordbruk, handel med värdepapper, lantbruk, legotillverkning inom lantbruk, maskinstation samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rydingstorp AB och det är Andersson, Gösta Niklas Ingemar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Rolf Artur Mikael som är född 1964 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt Hans Peter som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,