Ållonö Slott Egendom AB

Västra Götalands län

Information

I Skövde finns det ett Aktiebolag som heter Ållonö Slott Egendom AB. Det finns flera verksamheter som liknar Ållonö Slott Egendom AB i Västra Götalands län. Skövde är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Ållonö Slott Egendom AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-03-20 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2002-11-26 så har Ållonö Slott Egendom AB varit registrerat. Idag är Ållonö Slott Egendom AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Ållonö Slott Egendom AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Övre Kvarng. 21, 554 47, Jönköping. Vi ni istället prata med Ållonö Slott Egendom AB så kan ni göra det på 070-9949094.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva förmedling av bilar, lastbilar och bussar, tillhandahålla konsulttjänster rörande navigationssystem förflyg sjö landfart samt utbildning därav. Bolaget skall vidare tillhandahålla konsulttjänster vid förmedling, installation samt utbildning av datorhårdvara samt datormjukvara. Bolaget skall tillhandahålla konsulttjänster och utbildning inom massmedia och kultur, rese och företagsstruktureringar. Bolaget skall tillhandahålla person- transporter. Bolaget skall även bedriva fastighets förvaltning samt exploatering av mark och fastigheter, hotell- och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lindfors, Tom Lennart som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Tilman, Tuomo som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lindfors, Tom Lennart som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Jokela, Hannu Kalervo som är född 1952 och har titeln Delgivningsbar person, Ahlriksson, Bo Samuel Lennart som är född 1973 och har titeln Revisor, Westesson, Anders Jacob som är född 1975 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lindfors, Tom Lennart .

Ållonö Slott Egendom AB har 556636-1670 som sitt organisationsnummer.