UMIT Gameplayer AB

Västra Götalands län

Information

UMIT Gameplayer AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där UMIT Gameplayer AB finns. I Skövde så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. UMIT Gameplayer AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket UMIT Gameplayer AB har haft sedan 2004-11-11. UMIT Gameplayer AB har funnits sedan och 2004-11-11 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till UMIT Gameplayer AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kåsatorpsv. 5, 541 34, Skövde men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0500-428920.

Skövde arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är UMIT Gameplayer AB Privat, ej börsnoterat.

UMIT Gameplayer AB har idag 556636-4153 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Dahlerus, Björn Magnus är den som för stunden ansvarar för UMIT Gameplayer AB

Bolaget ska driva kommersiella informationssajter på internet, samt äga och förvalta värdeppapper och fastigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I UMIT Gameplayer AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahlerus, Björn Magnus som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Bengt Josef Svante som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Erixon, Kaj Olof som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Jonas Rickard som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Härsel, Hans-Olov som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.