Miljökonsult Anders Eriksson AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Miljökonsult Anders Eriksson AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Skövde här finns det många olika Aktiebolag. Miljökonsult Anders Eriksson AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Skövde jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Miljökonsult Anders Eriksson AB är momsregistrerat sedan2003-01-18 och har organisationsnummer 556636-6208.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0500-480550 alternativt besöka eller skicka post till Miljökonsult Anders Eriksson AB på följande adress Kapellv. 16 D, 541 47, Skövde.

Miljökonsult Anders Eriksson AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-01-18.

I Miljökonsult Anders Eriksson AB så sitter följande personer i styrelsen: , Eriksson Berglund, Eva Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva konsultverksamhet avseende företags organisation, information och utveckling, främst inom områdena miljö, kvalitet och arbetsmiljö inklusive dokumentation av miljö och naturförhållanden. Dessutom äga och förvalta värdepapper och fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.