Stjärnbandet AB (Sängjätten)

Västra Götalands län

Information

Stjärnbandet AB (Sängjätten) hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där Stjärnbandet AB (Sängjätten) finns. I Skövde så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Stjärnbandet AB (Sängjätten) tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Stjärnbandet AB (Sängjätten) har haft sedan 2003-04-10. Stjärnbandet AB (Sängjätten) har funnits sedan och 2003-04-10 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Stjärnbandet AB (Sängjätten) så kan ni göra det genom att skicka er post till Rattv. 6, 541 34, Skövde men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0500-415012.

Skövde arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Stjärnbandet AB (Sängjätten) Privat, ej börsnoterat.

Stjärnbandet AB (Sängjätten) har idag 556637-6934 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Stjärnbandet AB (Sängjätten)

Bolaget skall bedriva handel med möbler, sängar och andra inredningsdetaljer, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Stjärnbandet AB (Sängjätten) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wennergrund Andrén, Lena Kristina som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Andrén, Jan Roger Lennart som är född 1965 och har titeln Suppleant, Johansson, Inga-Lill Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Bokföringscentralen i Skövde AB som är född och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor.