Selma AB

Västra Götalands län

Information

Selma AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där Selma AB finns. I Skövde så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Selma AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Selma AB har haft sedan 2003-03-27. Selma AB har funnits sedan och 2003-04-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Selma AB så kan ni göra det genom att skicka er post till S:t Sigfrids g. 9, 541 30, Skövde men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0500-461278.

Skövde arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Selma AB Privat, ej börsnoterat.

Selma AB har idag 556638-1066 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Selma AB

Bolaget skall bedriva försäljning av kläder och accessoarer i butik samt därmed förenlig verksamhet.

I Selma AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åkesson, Maria Yvonne som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Jennie Maria som är född 1978 och har titeln Suppleant, Eklund, Tord Daniel som är född 1974 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .