Hultströms Begravningsbyrå i Skövde AB

Västra Götalands län

Information

Hultströms Begravningsbyrå i Skövde AB är ett av många företag som finns i Skövde. Det är nämligen den kommunen som Hultströms Begravningsbyrå i Skövde AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hultströms Begravningsbyrå i Skövde AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-04-10.

Hultströms Begravningsbyrå i Skövde AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2003-03-19. Men sedan 2003-04-10 så har Hultströms Begravningsbyrå i Skövde AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Binnebergsv. 8, 541 70, Skövde. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hultströms Begravningsbyrå i Skövde AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0500-461160.

Skövde arbetar för att företag som Hultströms Begravningsbyrå i Skövde AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hultströms Begravningsbyrå i Skövde AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är begravningsentreprenör med tillhörande tjänster.

Firmatecknare för Hultströms Begravningsbyrå i Skövde AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hultströms Begravningsbyrå i Skövde AB och det är följande personer, Hultström, Tage Yngve Gunnar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultström, Ann-Britt Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Hansson, Lisbeth Susanne som är född 1958 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hultströms Begravningsbyrå i Skövde AB är 556641-1129.