Respect Holding AB

Västra Götalands län

Information

556650-0913 är organisationsnummer för företaget Respect Holding AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Respect Holding AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som Respect Holding AB finns i.

Respect Holding AB har varit registrerat sedan 2003-10-15 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-12-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Respect Holding AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-12-04.

Respect Holding AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Respect Holding AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Respect Holding AB så kan ni göra det på telefon genom 073-1842462 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva förvaltning av värdepapper och fastigheter och diverse konsultationer i anslutning därtill samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Respect Holding AB och det är Jonsson, Lars Magnus som är född 1977 och har titeln VD, Jonsson, Lars Magnus som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Neuendorf, Peter Wilhelm som är född 1978 och har titeln Suppleant, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Lenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Venemyr Aktiebolag som är född och har titeln Revisor