Maskinfirma GLAJ AB

Västra Götalands län

Information

556652-4632 är organisationsnummer för verksamheten Maskinfirma GLAJ AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Maskinfirma GLAJ AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som Maskinfirma GLAJ AB finns i.

Maskinfirma GLAJ AB har varit registrerat sedan 2003-12-06 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-02-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Maskinfirma GLAJ AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-02-05.

Maskinfirma GLAJ AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Maskinfirma GLAJ AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Larsson, Leif Håkan -Larsson, Niklas Håkan

Vill ni komma i kontakt med Maskinfirma GLAJ AB så kan ni göra det på telefon genom 0500-411888 eller genom brev på följande adress:
Hasslumsv. 13, 541 38, Skövde

Bolaget skall bedriva försäljning och reparation av kylanläggningar, storköksutrustning, hushållsmaskiner och tvättutrustning samt äga och förvalta aktier och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Maskinfirma GLAJ AB och det är Larsson, Niklas Håkan som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Leif Håkan som är född 1949 och har titeln Suppleant, Ulkner, Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,