TidanVerkenMabic AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns TidanVerkenMabic AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Skövde här finns det många olika Aktiebolag. TidanVerkenMabic AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Skövde jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

TidanVerkenMabic AB är momsregistrerat sedan2004-03-04 och har organisationsnummer 556655-1080.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 040-6664501 alternativt besöka eller skicka post till TidanVerkenMabic AB på följande adress KRUSEGRÄND 42, 212 25, Malmö.

TidanVerkenMabic AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I TidanVerkenMabic AB så sitter följande personer i styrelsen: , Makowski, Barbara som är född 1956 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall tillverka och bedriva handel med samt import och export av stålprofilvaror, cisterner, verktyg, verktygsmaskiner och industriplast, företrädesvis skyddsplast, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.