C Å Transport AB

Västra Götalands län

Information

C Å Transport AB är en verksamhet som finns i Skövde. I C Å Transport AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åström, Karl Anders Christer som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Åström, Christina Elisabet som är född 1953 och har titeln Suppleant, Oskarsson, Erik Jan-Olof som är född 1948 och har titeln Revisor, Lidén, Sven Magnus som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, RevisorsCentrum i Skövde AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med C Å Transport AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå C Å Transport AB på telefon 0500-437363.

Bolaget ska bedriva åkeriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är C Å Transport AB av bolagstypen Aktiebolag.

C Å Transport AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Skövde arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

C Å Transport AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-01-13 och C Å Transport AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-01-13.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för C Å Transport AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

C Å Transport AB har 556660-5126 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.