Ekängen Transporter i Skövde AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skövde och Ekängen Transporter i Skövde AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Ekängen Transporter i Skövde AB är ett av dem. Statusen för Ekängen Transporter i Skövde AB är att Bolaget är aktivt.

Ekängen Transporter i Skövde AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-10-04. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ekängen Transporter i Skövde AB ska trivas.

Ekängen Transporter i Skövde AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-21. I Skövde så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, flyttransporter av möbler samt logistikverksamhet, ävensom äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ekängen Transporter i Skövde AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-21.

Idag är Ekängen Transporter i Skövde AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Ekängen Transporter i Skövde AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8282085.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ekängen Transporter i Skövde AB är Aspensten, Leif Håkan Lennart som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Koponen, Susanne Kristina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Torén, Lars-Erik Raymond som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Ekängen Transporter i Skövde AB har 556667-5798 som sitt organisationsnummer.