Björkholm Hyrbilar AB

Västra Götalands län

Information

Björkholm Hyrbilar AB är en verksamhet som finns i Skövde. I Björkholm Hyrbilar AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olofsson, Björn Harry Gunnar som är född 1961 och har titeln VD, Olofsson, Björn Harry Gunnar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Sven Nils Göran som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Anneli Monika som är född 1963 och har titeln Suppleant, Lager, Mats Tore Jörgen som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Björkholm Hyrbilar AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Björkholm Hyrbilar AB på telefon 0500-493425.

Bolaget skall bedriva hyrbilsverksamhet, bilvård samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Björkholm Hyrbilar AB av bolagstypen Aktiebolag.

Björkholm Hyrbilar AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Skövde arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Björkholm Hyrbilar AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-11-18 och Björkholm Hyrbilar AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Björkholm Hyrbilar AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Björkholm Hyrbilar AB har 556668-7686 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.