Ekedalshus AB

Västra Götalands län

Information

556671-7996 är organisationsnummer för företaget Ekedalshus AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ekedalshus AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som Ekedalshus AB finns i.

Ekedalshus AB har varit registrerat sedan 2004-12-04 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ekedalshus AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ekedalshus AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ekedalshus AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ekedalshus AB så kan ni göra det på telefon genom 0500-471250 eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ekedalshus AB och det är Johansson, Bo Roland som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Tord Robert som är född 1944 och har titeln Suppleant, Härsel, Hans-Olov som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,