Tidans Cykel AB

Västra Götalands län

Information

556672-2319 är organisationsnummer för företaget Tidans Cykel AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tidans Cykel AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som Tidans Cykel AB finns i.

Tidans Cykel AB har varit registrerat sedan 2004-12-13 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tidans Cykel AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-03.

Tidans Cykel AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tidans Cykel AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Tidans Cykel AB så kan ni göra det på telefon genom 0500-470085 eller genom brev på följande adress:
Skövdev. 21, 549 31, Tidan

Bolaget skall bedriva försäljning och reparationer av cyklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tidans Cykel AB och det är Schmiedt, Niclas Janos Simon som är född 1971 och har titeln VD, Schmiedt, Niclas Janos Simon som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ann-Marie Linnéa som är född 1972 och har titeln Suppleant, Weiler, Inger Petra Christina som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,