Peter Burström Åkeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Peter Burström Åkeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skövde. Det är nämligen den kommunen som Peter Burström Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Peter Burström Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-03-10.

Peter Burström Åkeri Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2005-02-22. Men sedan 2005-03-31 så har Peter Burström Åkeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bäck 301, 893 92, Bjästa. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Peter Burström Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-8030027.

Skövde arbetar för att bolag som Peter Burström Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Peter Burström Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva åkeri och transportverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Peter Burström Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Peter Burström Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Burström, Peter Emanuel som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Burström, Ann-Marie Elisabeth som är född 1960 och har titeln Suppleant, Oskarsson, Erik Jan-Olof som är född 1948 och har titeln Revisor, RevisorsCentrum i Skövde AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Peter Burström Åkeri Aktiebolag är 556676-6662.