Förvaltnings AB Tiketten

Västra Götalands län

Information

Förvaltnings AB Tiketten hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där Förvaltnings AB Tiketten finns. I Skövde så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Förvaltnings AB Tiketten tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Förvaltnings AB Tiketten har haft sedan 2007-01-25. Förvaltnings AB Tiketten har funnits sedan och 2007-01-25 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Förvaltnings AB Tiketten så kan ni göra det genom att skicka er post till Maskrosv. 24, 541 47, Skövde men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0500-495800.

Skövde arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Förvaltnings AB Tiketten Privat, ej börsnoterat.

Förvaltnings AB Tiketten har idag 556676-6811 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Förvaltnings AB Tiketten

Bolaget skall äga och förvalta aktier, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

I Förvaltnings AB Tiketten så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sälle, Jan Stefan Fredrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sundell, Bo Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundell, Peter Olof som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Lenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor.