Johan Bertilsson Consulting i Stockholm AB

Västra Götalands län

Information

556679-9648 är organisationsnummer för bolaget Johan Bertilsson Consulting i Stockholm AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Johan Bertilsson Consulting i Stockholm AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som Johan Bertilsson Consulting i Stockholm AB finns i.

Johan Bertilsson Consulting i Stockholm AB har varit registrerat sedan 2005-04-29 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Johan Bertilsson Consulting i Stockholm AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Johan Bertilsson Consulting i Stockholm AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Johan Bertilsson Consulting i Stockholm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Vill ni komma i kontakt med Johan Bertilsson Consulting i Stockholm AB så kan ni göra det på telefon genom 070-7880424 eller genom brev på följande adress:
Vasag. 21, 411 24, Göteborg

Föremålet för bolagets verksamhet är att lämna konsultationer inom marknadsföring samt utbildning, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Johan Bertilsson Consulting i Stockholm AB och det är Bertilsson, Per Johan Stefan som är född 1975 och har titeln VD, Bertilsson, Per Johan Stefan som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Lenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln Revisor, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor,