Sandsea Trade AB

Västra Götalands län

Information

556681-9651 är organisationsnummer för företaget Sandsea Trade AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sandsea Trade AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som Sandsea Trade AB finns i.

Sandsea Trade AB har varit registrerat sedan 2005-06-15 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sandsea Trade AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-12-01.

Sandsea Trade AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sandsea Trade AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sandsea Trade AB så kan ni göra det på telefon genom 0500-436150 eller genom brev på följande adress:
Diamantv. 17, 541 42, Skövde

Bolaget skall bedriva handel med livsmedel, handel med maskiner inom livsmedelsbranschen och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sandsea Trade AB och det är Sandsjö, Kenneth Rune som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandsjö, Sara Therese som är född 1955 och har titeln Suppleant, Börjesson, Björn Christer Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Konrev som är född och har titeln Revisor,