Stängselproffs i Skövde AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Stängselproffs i Skövde AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Skövde här finns det många olika Aktiebolag. Stängselproffs i Skövde AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Skövde jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Stängselproffs i Skövde AB är momsregistrerat sedan2006-02-23 och har organisationsnummer 556682-8025.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0500-451155 alternativt besöka eller skicka post till Stängselproffs i Skövde AB på följande adress Sjogerstad Postgården 2, 541 93, Skövde.

Stängselproffs i Skövde AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-02-23.

I Stängselproffs i Skövde AB så sitter följande personer i styrelsen: , Jonsson, Claes Mikael som är född 1963 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning, montering, service och reparation av stängsel, anläggnings- och entreprenadverksamhet, försäljning av motorcyklar, terrängskotrar samt tillbehör, service- och reparationsarbeten inom ovan, jordbruk och därmed förenlig verksamhet.